transparent
Custom color #:
close
Move up Move right Move down Move left
Set Show more as default view Set Show less as default view
Tutmanik

New? Join now!

ПИСМО

ЕС обсъжда "демократичното събуждане" в Северна Африка

Лидерите на 27-те страни-членки на Европейския съюз се събраха днес в Брюксел на извънредно свикан Европейски съвет за ситуацията в Северна Африка и по-специално в Либия. Няма единодушие, обаче, сред 27-те държавни и правителствени ръководители относно подхода към Джамахирията. Още преди началото на съвета, британският премиер Дейвид Камерън и френският президент Никола Саркози излязоха с общо становище, копие от което са изпратили на колегите си в съвета. В седем точки двамата лидери предлагат какви да бъдат следващите стъпки на Европейския съюз спрямо Северна Африка:

"1. Прекратяване на страданието на либийския народ, а Муамар Кадафи и кликата му да напуснат;

2. Да подкрепим усилията на преходния либийски Национален съвет за подготовката на представително и отчитащо се пред хората правителство. Трябва да изпратим ясен политически сигнал, че смятаме Съвета за действителен политически посредник и важен глас за либийския народ на този етап; повече на euinside.eu

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

ОТ ИМЕТО НА УЧИТЕЛСКИЯ СЪСТАВ БЛАГОДАРИМ НА МИЛИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ ОТЗИВЧИВИ РОДИТЕЛИ ЗА “ГИФТ КАРТИТЕ,” И ГОЛЕМИТЕ БУКЕТИ И САКСИИ С КРАСИВИ ЦВЕТЯ! ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ И НА ДВАТА БЪЛГАРСКИ МАГАЗИНА ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ, ВНИМАНИЕ И ЗА КОШНИЧКИТЕ С ЛАКОМСТВА, КОИТО НАШИТЕ УЧЕНИЦИ МНОГО ХАРЕСАХА! ЗА ТЪРЖЕСТВЕНОТО ОТКРИВАНЕ НА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН ДОПРИНЕСОХА С ПРИСЪСТВИЕТО СИ И СВОИТЕ РАЗНОБРАЗНИ ТАЛАНТИ НА ОРГАНИЗАТОРИ, ТЕОЛОЗИ, КОМУНИКАТОРИ, ДИЗАЙНЕРИ, МУЗИКАНТИ, И КУЛИНАРНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПРЕЗИДЕНТЪТ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА, ИВАН ИВАНОВ, СТЕЛА, РАМОНА, ВАЛЕРИ, НЕЛИ, НИК И ТЕХНИТЕ ВСЕОТДАЙНИ СЕМЕЙСТВА! ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ !

Г-ЖА АТАНАСОВА И Г-ЖА КАРЛЕЙ