transparent
Custom color #:
close
Move up Move right Move down Move left
Set Show more as default view Set Show less as default view
Tutmanik

New? Join now!

почистване

Оказва се, че може

Стряскащо! Ранна сутрин, студ и лед. Температурата е около -10 градуса, но ние сме решили, че няма да си нарушаваме режима и ще тичаме в парка Борисовата градина. Пътят дотам не е ужасяващо дълъг, но за сметка на това е достатъчен за сутрешен джогинг. През целия път нямаше нито 1 участък почистен тротоар. Нито 1! За улиците няма да говорим, но пък е забавно да се наблюдават шофьорите-смелчаци, които карат с несъобразена скорост и се пързалят, закачат уличните кофи или паркирали наблизо автомобили. Неприятното е, че докато им гледаш сеира, може да се пребиеш на заледения тротоар.

Стоически стигаме до парка, там не е заледено. Зимата е прекрасна. Започваме да тичаме и, о почуда! повече на euinside.eu

reflexm
Here since: May 3, 2018

Рефлекс М ще се погрижи за хигиената в апартамента, къщата и офиса ви много по-бързо и качествено, отколкото ще го направите вие-  специалните почистващи препарати и мощната система Рейнбоу отстраняват всички петна, насъбран прах и дори дребни микроорганизми, едновременно дезинфектирайки повърхностите. Освен че работи наистина експедитивно, екипът на фирмата е изключително безшумен и дискретен, така че дори няма да усетите кога пространството около вас е заблестяло от чистота. Заради качествата си Рефлекс М е предпочитан помощник в почистването на  бизнес институции, известни хотелски и развлекателни комплекси, търговски центрове, офис сгради и частни обекти. Поръчайте ежегодно почистване на кооперацията си или се абонирайте за редовна поддръжка на дома си!