transparent
Custom color #:
close
Move up Move right Move down Move left
Set Show more as default view Set Show less as default view
Tutmanik

New? Join now!

ток

Внимание! Няма ток!

Може ли в началото на 21 век наличието на ток да е лукс и привилегия? Може, ако живеете в България и ако нямате навика да четете редовно интернет страницата на електроразпределителното си дружество, в моя случай ЧЕЗ.

 Всичко започна във вторник, 16-и февруари. Около 9 и половина сутринта токът внезапно спря. Като журналист на свободна практика, за мен трите най-важни неща са лаптопът, интернетът и мобилният телефон. Затова дълго оставане без ток би било проблем. Първата ми работа беше да сляза и да проверя дали случайно на входа няма бележка, която да обясни спирането на тока. Бележка нямаше. За сметка на това, напористи младежи със сини работни облекла ме осведомиха, че са фирма- подизпълнител, наета от ЧЕЗ да смени електрическото табло. Увериха ме, че до към 2 следобед ще бъдат готови, а може би дори и по-рано. Попитах защо, след като прекъсването е за толкова дълго време, не сме уведомени и те основателно ми отговориха, че това е работа на ЧЕЗ. С надеждата батерията на лаптопа да издържи по-дълго, се прибрах, утешавайки се, че може да нямам интернет, но ще имаме ново ел табло. повече на euinside.eu

galdini
Here since: Jun 25, 2018
Female
София

В сезона на сватбите: 5 елегантни модела сандали на ток

В последните години има тенденция летните сватби да се провеждат на открито. Това решение има резон. И гостите, и младоженците ще се чувстват много по-добре, когато са сред природата. Изборът на обувки за сватба на открито, обаче, е сложен.

Когато избирате сватбени обувки, трябва да се съобразите с три важни неща: обувките да са бели, удобни и елегантни! Трябва да помислите за височината на токчетата и да се съобразите с повърхността, по която ще ходите.

Лятото и пролетните сватби често наклоняват везните към избор на отворени обувки. Едни елегантни сандали могат да подчертаят вашия сватбен педикюр.

Това важи с пълна сила и за младоженеца - мъжките официални обувки се избират по-лесно, но за сметка на това им трябва повече време, за да се отпуснат.

Разбира се, изборът на сватбените сандали трябва да се съобрази и с модела на роклята, която сте си избрали за сватбата. Водеща трябва да е мисълта за удобството. Сватбата трябва да е вашето щастливо събитие, а време да проклинате лошия избор в обувки.

На пазара има огромен избор от модели сандали на ток, които са достатъчно подходящи да се използват за сватбения ден.

Няма да се спираме на сандалите с равна подметка, които са най-удобни, когато става дума за сватба на плажа или на моравата.

Ето на какви сватбени сандали с ток можете да се спрете.

Дамските сандали с бели дантелени каишки и клиновиден ток безспорно са един от най-традиционните женствени и очарователни обувки за сватба на открито.

Можете да изберете чифт сандали с клиновиден ток и гладиаторски каишки в светло бежов цвят. Те ще се слеят с цвета на кожата ви и ще ви придадат особено елегантен вид. Този модел сандали може да се съчетае както с дълга, така и с къса рокля.

Особено модерни в момента са сандалите с висок квадратен ток, украсен с кристални камъни, наподобяващи мозайка. Тези сандали ще ви карат да се чувствате удобно както на твърда земя, така и на моравата.

Няма да сгрешите също, ако изберете сандали с платформа и връзки на глезена. Така ще подчертаете елегантния си глезен и няма да се притеснявате, че токчетата ви ще потънат в пръстта на моравата.

Ако сте избрали къса рокля, изключително ефектно ще е да обуете гладиаторски сандали с квадратен не много висок ток. С тях можете да изглеждате като бохемска богиня на сватбата си на открито. Токчето им придава значително по-елегантна визия. Дори и с най-семплият модел къса сватбена рокля ще изглеждате зашеметяващо, ако я съчетаете с тези сандали.

Колкото и удобно да изглеждат сандалите, които сте си избрали, те могат да разранят краката ви. За да избегнете това, носете ги по няколко часа у дома.

Вземете за всеки случай в чантичката си няколко лепенки, за да ги сложите, ако обувките ви разранят краката.

Разбира се, винаги можете да вземете със себе си и други, леки и удобни обувки. Булките предпочитат да се подсигурят с обувки тип балерина и така решават проблема с неудобството.