transparent
Custom color #:
close
Move up Move right Move down Move left
Set Show more as default view Set Show less as default view
Tutmanik

New? Join now!

heiress

Разположението на Сабрина Паризи

Литературни празници “Пловдив чете”

От 31 май до 5 юни 2011 г.ще се проведат традиционните литературни празници “Пловдив чете”. Тази година гости на проявата ще бъдат аржентински автори и американската сценаристка и писателка Сабрина Паризи. Премиерите на новите книги на издателствата и представянето на авторите ще се проведат в Стария град, НБ “Иван Вазов”, книжарниците, читалищата на града и др. Освен литературната програма, предвиждаме и търговски базар на книги на Главната улица пред Общината, където издателите ще имат възможност да предлагат своята продукция. Официално откриване – 31 май, пл.”Ст.Стамболов”, 11.00ч.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разположението на Сабрина Паризи

Сабрина Паризи разкрива тайните на звездите по „Нова ТВ”
Италианската Парис Хилтън започва своя рубрика „Поверително от Холивуд” от тази събота в предаването „Клуб нюз”, точно преди „Станция Нова”.

Сабрина Паризи, наричана още италианската Парис Хилтън, започва своя рубрика „Поверително от Холивуд” от тази събота в предаването „Клуб нюз”, точно преди „Станция Нова”.

Парти, посветено на Ринго Стар и с участието на самия него, състояло се в Лос Анджелис, и подробности от премиерата на новия филм на Джесика Алба .- Valentine's Day, са първите събития,  до които Сабрина ще направи съпричастни само зрителите на „Нова телевизия”.

Специален репортаж ще бъде посветен на нейното прочуто куче Моцарт. Наскоро той стана дядо и вече има над 10 000 предложения за името на внучката. Кръстникът и посоченото от него име ще бъдат обявени на специално парти с водещ Анди Гарсия.

Друга интересна новина около новата звезда на „Нова телевизия” е свързана с подготовката около репортажите. Сабрина щяла да арестувана от полицията в Лос Анджелис, докато снимала емблематичния надпис „Hollywood”, тъй като екипът й бил твърде близо в забранената за снимки зона. Звездната репортерка обаче не само се спасила от арест, но и запазила направения материал, разминавайки се само с предупреждение...